Cautare

5329 de rezultate pentru "antena 1 pitesti marian stefan liviu" (3.41 secunde)
Proiectul Ceva lanseaza piesa Who's To Blame, in colaborare cu Stefan Matei, solistul trupei Les Elephants Bizarres. ... https://youtu.be/6idLudhZsks Pentru piesa ar fi de invinuit trupa Ceva (Andrei Popa si Tudor Amarandei), Stefan Matei si Ruxandra Stoian, cea care a scris versurile.
Lavinia Pirva este insarcinata pentru prima oara, iar vestea cea mare a fost data intocmai de Stefan Banica. ... Stefan Banica si Lavinia Pirva sunt impreuna de peste 6 ani, iar anul trecut s-au casatorit in mare secret.
STEFAN BANICA S-A DESPARTIT DE ANDREEA MARIN "Dragii nostri, acest mesaj este pentru cei carora le pasa cu adevarat de evolutia noastra profesionala si personala si care ne respecta intimitatea. ... Andreea si Stefan Banica", a scris Stefan, pe Facebook.
Presa vremii a relatat ca Stefan si-a trecut toate aceste proprietati si o parte din bani, in total un milion de euro, pe numele mamei sale, Sanda Liteanu, incercand sa evite complicatiile unui partaj, in cazul unui divort.
Stefan Manea, cel care, timp de mai bine de un deceniu, a fost director al intreprinderii, a decedat! La varsta de 80 de ani, Stefan Manea, initiator si coordonator al HOFIGAL, a decedat subit!
Marian Vanghelie a declarat ca asteapta aproxmativ 6.000 de persoane, pretul biletului de intrare fiind 100 de lei. ... 1.200 de politisti in strada, de Revelion Pentru a asigura ordinea publica, Politia Capitalei va avea aproape 1.200 de politisti bucuresteni in strada, in noaptea de Revelion 2014.
Victor Ponta si Liviu Dragnea trebuie sa ajunga rapid la putere aici", a spus Cordery, citat de Agerpres, aflat intr-o vizita in comuna Saelele, judetul Teleorman, la invitatia secretarului general al PSD, Liviu Dragnea.
A fost casatorita de trei ori (cu Radulescu, Stefan Banica si cu Elan Schwartzenberg) si acum este intr-o relatie cu Dani Otil ("Neatza cu Razvan si Dani").
Daniela Buruiana - 0% prezenta, Ioan Turc (PNL) - 2%, Miron Mitrea (PSD) - 4%, Bogdan Pascu (PC) - 6%, Titu Gheorghiof (PNL) - 8%, Liviu Almasan (PDL) - 9%, Floriana Jipa (PRM) - 13%, Florin Zamfir (PNL) - 14%, Gheorghe Mirel Taros (PNL) - 16%, Dan Ioan Popescu (PC) - 16%, Gabriel Vlase (PSD) - 19%, Bogdan Niculescu-Duvaz (PSD) - 21%, Lavinia Sandru (independent) - 22%.
BEC a anuntat si lista completa a presedintilor de consilii judetene, PSD obtinand 17 mandate, PDL - 14, PNL - 5, UDMR - 4 si Forumul Democrat al Germanilor din Romania - 1 mandat.
Presedintele Comisiei de Administratie din Senat, Darius Valcov si senatorul Gabriela Firea au raspuns de asemenea mai multor intrebari venite din partea primarilor prezenti, referitoare la activitatea primariilor, cum ar fi cele referitoare la angajari- celebra Ordonanta 34 care prevede angajari doar in raport de 1 la 7 ( un angajat la 7 plecati), sau probleme ale politiei locale.
Prim-ministrul Emil Boc a rabufnit duminica seara, la sfarsitul unei interventii in direct, in cadrul unei emisiuni pe Antena 3, la adresa ziaristului Victor Ciutacu, pe care l-a numit "Derbedeul dracului!".
Apropo de stenograme, credeti ca nivelul discutiilor e diferit la Antena 3? ... Pe o scara a incorectitudinii jurnalistice, unde ati plasa Antena 3? ... Nu e vorba de corect sau incorect, Antena 3 e tot o televiziune anti-Basescu. ... Doar daca esti anti-Basescu poti sa apari la Antena 3.
Antena 3 il da in judecata pe deputatul PD-L Cristian Boureanu, in urma altercatiei verbale care a avut loc luni seara, in cadrul emisiunii "Stirea zilei", intre acesta si moderatoarea Gabriela Vranceanu Firea.
Contactat de EVZ, Ciutacu nu a confirmat plecarea de la Antena 3. ... Mai exact, acestuia i se promisese ca emisiunea "Vorbe grele" va fi mutata de la Antena 2 la Antena 3, in prime-time.
Oana Stancu si Adrian Ursu, angajati de Mihai Gadea la Antena 3 Realizatorul emisiunii "Sinteza zilei" de la Antena 3, Mihai Gadea, a anuntat in emisiunea sa ca, incepand cu aceasta seara, jurnalistii Oana Stancu si Adrian Ursu vor fi noii lui colegi.
TARE-TARE BOICOTUL PD-L CU OAJDEA PE POST DE HOARA Antena 3 e singura televiziune care ar putea constitui un reper pentru publicul normal la cap care vrea scaparea de regimul Basescu. ... Antena 3 - rating, regimul Basescu - perpetuarea la putere. ... Ca Antena 3 nici n-are interesul.
Iar la anul va lansa un proiect foarte interesant pe Antena 3. Putem sa adaugam si oameni care au venit la Antena 3 dinspre Realitatea Tv sau dinspre posturile de televiziune mai mici, sa zicem, dar care au inteles ca in Antena 3 poti sa faci lucruri foarte variate.
Aventura americana", difuzate pe Antena 1, Anamaria Prodan a ajuns sa rezilieze contractul cu postul de televiziune. ... Deranjata de o asa-zisa "campanie de denigrare", Prodan a reziliat contractul cu Antena 1.
Antena 1 a primit o amenda de 30.000 de lei pentru o editie a emisiunii "Acces direct" in care actrita Rona Hartner a fost luata in colimator. Antena 1 a fost amendata pentru iesirea din scena a Ronei Hartner, scrie paginademedia.ro.
google-analytics.com